Het einde is in zicht.... helaas

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

18 Mei 2008 | Verenigde Staten, Baltimore

Dag lieve trouwe lezers..!

Het is morgen officieel nog 2 weken voordat we weer naar huis komen.. Heel erg raar om dat zo te zeggen.. vooral omdat je je eigen leven hier opgebouwd hebt en nu dat leventje weer achter gaat laten..!! ondanks dat ik graag weer terug naar m'n familie en vrienden wil ga ik het toch erg missen hier..!!

Gisteren heeft Stephanie van haar afdeling (Front Desk) een Farewell Party gekregen. We zouden een Cook out hebben bij Lisa (collega van At Your Service)
Iedereen zou wat meenemen van drank of eten.. en dan zouden we er een gezellig feestje van maken!
Typisch amerikaans allemaal. We werden allemaal ergens anders opgehaald. Iedereen was laat maargoed we waren wel allemaal tegelijk te laat;) We kwamen bij het huis aan. Typisch amerikaanse wijk! En in Lisa's huis woonde ook een Uncle Allen. Oude gek en vond het heerlijk om te dansen op alle muziek!
Sonia, (collega) had een heerlijke tortillia mix gemaakt.. Met gehakt, sla tomaat, cream cheese (what else) en een lekker sausje.. iedereen was er dol op!!
Verder hadden ze ook lekker CheeseBurgers.. en natuurlijk een punch is ook zo amerikaans..!! na half glas ben je zo teut.. haha maar het was erg lekker!!
Van die avond hebben we ook allemaal weer foto's dus die komen hier natuurlijk weer eventjes op!!
Alle meiden van alle windstreken en de typisch amerikaanse gasten!!

Van de week waren stephanie en ik allebei op dezelfde dag vrij!! en het was mooi weer dus hebben we eventjes een Cabriotje geregeld en zijn naar ocean city gereden.. Wat een pokke eind rijden zeg.. vooral als je zit te kletsen en de tom tom zegt opeens Linksaf..en ja dan rij je er voorbij!! Wel leuk is dat we heel veel wederom typische huisjes hebben gezien.. van die bij elkaargeschraapte huisjes.. waar dan werkelijk mensen ook woonde.. en zo reden we uren door de Polder! En toen dood Ocean City!! erg lekker weer.. waaide een beetje maar was wel lekker!!
Heerlijk dagje vrij noemen wij zoiets!!

Maar de echte reden waarom ik dit mailtje eventjes verstuur is omdat Steef en ik aankomende Maandag vertrekken op vakantie.. voor 6 daagjes.
We gaan Las Vegas, San Fransisco en LA bezoeken. erg veel zin in.. en als we terug komen van die heeerlijke vakantie zullen we nog 5 daagjes werken.. en dan is het echt over.. Klinkt zoo raar!!!
Maar in deze 6 dagen zal ik niet op de pc verschijnen.. en dus zal ik niet terug mailen of reageren.. maar na die 6 daagjes ben ik er weer de 26ste (voor jullie) zijn we weer terug!!

Heel veel liefs en tot over 15 dagen!

Iris

• 18 Mei 2008 - 14:41

Es:

Hey meisje!

Geniet van je vakantie en de laatste dagen daar!!

Liefs

• 18 Mei 2008 - 22:22

Isabelle:

Lieve Iris,

Heel veel plezier op jullie tochtje naar Vegas etc. Enne... de dagen worden geteld tot je weer live verschijnt in ons kikkerlandje.

Liefs,

• 19 Mei 2008 - 19:45

Diana:

Hoi Iris,

Wat ziet dat er toch allemaal geweldig uit zeg!!!
    Kan me voorstellen dat je dat allemaal gaat missen als je weer in Holland bent.
    Geniet nog van je vakantie daar, daarna begint het echte aftellen en dan kan de terugreis beginnen.
    Veel plezier nog!!!

Veel liefs,
    Diana

• 29 Mei 2008 - 07:30

Je Moeder:

Alles wordt nu laatste, laatste berichtje op je verhaal,laatste keer op de cam, maar gelukkig dat kan nu nog tot zaterdag dat scheelt weer, ben waarschijnlijk nu ook meer thuis, hoezo druk. Sterkte met de laatste loodjes en tot de 3e om 7 uur aan de gate. Dikke kus