Zijn we weer even..
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
22 April 2008 | Verenigde Staten, Baltimore
DUUUUUUUUUR... niet te geloven hoe veel dat koste!! 94,24 dollar.. (haha in euro's reken maar uit) oke voor de luie mensen... rond de 60 euries!
Maargoed die is hopelijk in 3 of 4 daagjes thuis... :D dat is fijn!
Verder weet ik niet of ik dat al wel eens verteld had.. maaar ik was genomineerd voor de T.O.P.S. award! Dit is een award die maandelijks uitgekozen wordt door managers en of werknemers.. en dan kom je met een verhaaltje in de kantine te hangen.. en daarvan heb je een gala.. en uit de nominatie's worden de echte awards gekozen.. HELAAS kunnen wij J1's niet uitgekozen worde.. alleen de vaste mensen. Prima hoor!! hebben die ook eens wat zeggen we dan maar!! Maargoed die "gala" avond.. is dus al geweest.. Wel op de 14e april.. Beetje een vreemde dag. Voor de gene die dit niet weten, op die dag 6 jaar geleden is mijn vader overleden. Dus aan de ene kant een trieste dag maar aan de andere kant met een gala zou het toch ook weer wat vrolijker zijn.. dus dubio.. Ik miste vooral me moedertje en broertje.. Normaal gesproken doen we altijd iets met z'n drieen!! En vandaag zou dan moeders naar floris rijden en samen zouden ze in een speciaal tentje een stukje eten! Maar waarom weet niemand maar op een of andere manier had mama zulke pech dat ze nooit in enschede is beland. De auto was allereerst kapot dus zou ze de volgende dag vertrekken.. want dan is mijn broerlief jarig!! Ja ja hij is zowaar 25 jaar geworden!!Maar goed terug naar het verhaal.. de volgende dag deed de auto het nog niet.. en daarna bleek dat mama een naald van 30 jaar geleden al in der voet had zitten die waarschijnlijk ontstoken was.. dus weer een reden helaas om niet te gaan rijden.. Dus hebben ze dat dit weekend maar eventjes goed ingehaald!! Volgend jaar weer met z'n 3e oke?!?!
Maaar ik had het ook nog over het Gala,
Dit is een etentje met alle genomineerde van dat kwartaal in een grote zaal met een borreltje vooraf en daarna een 3 gangen diner.. en tussen alle gangen werden alle genomineerde genoemd!! Waaronder ik dus ook en we moesten dan eventjes staan en werd opgenoemd waarom ze allemaal zo blij met ons waren!! Nou is natuurlijk wel eventjes lekker om zo opgehemeld te worden..!! (dubbel)
We zaten aan tafel met 3 andere "koppels" ik had trouwens Stephanie meegenomen als mijn "date" was erg gezelig maargoed aan tafel zaten we met Gary (director van de food and beverage) Tim Mullen (chef kok) Heather en vriend (collega van de Bake shop) en Stacey en vriendin (collega/vriendin van het werk) gezellige tafel alleen als director vind je alles grappig wat er gezegd wordt en is alles prachtig en mooi wat vaak in de realiteit tegen valt;) maaaar daar zeggen we niets van natuurlijk!! Nadat de avond was afgelopen kregen we een lijstje mee met onze foto en nogmaals bedankt dat we zo goed ons best deden voor het hotel! Enorm leuk dus die komt thuis boven me bed!! Na de avond was afgelopen zijn we nog even naar Pazo gegaan.... SUPER MOOOI lounge tentje.. Ik kan me nog herrineren.. (voor mijn ondernemersplan) had ik een loungtent opgezet en dat leek me toch enorm om deze tent.! Erg leuk met allemaal lounge plekken, lekkere cocktails etc.. ons gezelschap was niet al te gezellig dus zijn we best snel terug gegaan naar het hotel.. want ik was nog vergeten te zeggen.. met die nominatie komt ook nog een nacht slapen in het hotel gratis!! dus ookal wonen we 3 minuten van het hotel vandaag nemen wij die kans toch mooi eventjes!!:D
Toen we weer terug in het hotel waren hebben we Room service besteld... omdat we nog zin hadden om iets te knabbelen!!:D Kan toch.....? Maar we hadden dus quesadillas en een kinder dingetje kipvingers.. ook zoiets wat lekkerder is in nederland... en 2 drankjes en die kwamen ze wel eventjes brengen... komt die man binnen, begint die te lachen 1 omdat die ons herkent en 2 omdat hij echt gedacht had, welk kind besteld om dit tijdstip nu vingers.. en hij had de kleurplaat en alles meegegeven!! Dus heb ik uit een kindermok gedronken!! hahaha ook daar zijn foto's van!
De volgende dag zijn we als 2 zaken vrouwtjes met onze zonnebrillen op en 1 klein koffertje het hotel uitgelopen.. en werden mooi nagekeken hahaha HUMOR!:p
okee en ik ben EINDELIJK overgeschakeld naar de Rigano's!! voor de mensen die dit niet gevolgd hebben.. ik heb 3 maanden gezeurd om als Foodrunner weg te mogen en te mogen werken in de Koffiecorner.. Maaar voor ik dit mocht doen heb ik eerst 3 dagen een nieuwe food-runner getraind!! Saber.. (dit spreek je uit Saaaber) Hij komt uit egypte en was helemaal dankbaar dat ik hem getraind had..!! Ik heb dan ook een trainingsboekje voor hem geschreven en zo alles aan hem geleerd..!! Na die drie dagen kon ik eindelijk beginnen in de Rigano's.. De eerste avond dat ik daar ging werken kwam een soort keuringsdienst langs die heel het hotel kan maken of breken... dus je begijpt best belangrijk.. maar vaak op de eerste dag heb je geen kleren etc.. (goed geregeld dus) maar deze keer kon alles ineens wel! Maar die QA (zoals dat heet) was niet bekend.. maar op een gegeven moment ontdekt en hij was gekleed met een blauw shirt en een sikje.. Weet je hoeveel mensen er op dat moment een blauw shirt en sikje hebben? Nou ik stond daar maar.. straks vraagt die allemaal dingen.. die ik nog niet weet etc..maaar hij was ontdekt..(wij hadden hem ontdekt) en meteen komen alle managers van alle hoeken.. hem groeten, dag zeggen etc! (wist niet dat we zoveel managers hadden!!) Maar hij heeft even staan kletsen en verder heeft hij niets gedaan.. niets gecheckt.. helaas.. misschien de next day maar toen waren wij er niet meer;) haha Maargoed in Rigano's bevalt het wel!!
Heb nu 3 dagen gehad!!:D en 1 dag ben ik ziek geweest.. een of ander buikgriepje.. kon niets eten.. van alles kreeg ik buikpijn etc.. heel vervelend maar nu weer bijna over!!
Zo ehm.. ik geloof dat ik weer behoorlijk aan het typen ben he... ja als ik eenmaal begin...!!
Nou nu weer eventjes foto's uploaden en dan weer afsluiten!! Vanavond lekker filmpje op de bank en relaxen..!!
Tot snel.. (echt snel of over 6 weekjes!)
Veeeeel Liefs.. en nogmaals leuk al die reacties!!:D Dankjewel!!:D
Iris
P.s. Zoals altijd sla ik alles op en ontdek ik dat ik weer wat vergeten ben... de laatste tijd heb ik een collegatje wat nu een lief vriendje is geworden.. haha We gaan samen altijd koffie drinken bij de starbucks en kletsen dan vaak uren bij over van alles en nogwat.. we hebben ook ontdekt dat we veel op elkaar lijken ... Patrickje.. hiervan heb ik ook eventjes foto's gedaan van ons in de winkel en starbucks!! haha Doeei!
Even een reactie op de reacties;)
Mariska, natuurlijk ken je nog:d Wist niet zeker alle namen dus vandaar dat ik het even bij Sonja gehouden heb!! Maar wat leuk dat je me site bekeken heb!! Ik weet van Sonja en der Computer skills;)
Groeten aan iedereen en tot over 6 weken!
Isabelle,
Dankjewel voor je leuke berichtje, zoals altijd dol om te lezen!!:D tot over 6 weken in Real Life!!:D
Liefs!!
Moeders:
We hebben al gekletst! volgende keer zal ik naar je luistern en het per boot sturen!
Anne
Lieve anne dankjewel voor je lieve kaartjes en berichtjes!! Tot heel snel in nederland!!:D
Anne Els
Dankjewel voor je leuke berichten.. Fijne tijd in ITalie!!
Liefs!
22 April 2008 - 05:38
Anne:
lieve Iris, goed van jou, die nominatie! Ik kan me voorstellen, dat die 14e een heel dubbel gevoel gaf. Maar, volgend jaar weer met z'n 3en! Niet te geloven, dat dit jaar al weer bijna om is. Wat heb jij veel beleefd! Toch wel heel vaak leuke en fijne dingen, naast het wennen. Het wordt misschien nog saai hier in Nederland! Ik kan me voorstellen, hoor, dat je op een gegeven moment naar de alledaagse dingen van je leven hier verlangt. Dat is ook het fijne van reizen: weer terugkomen en volop genieten van je bekende leventje.
Nou meissie, nog goede weken gewenst en ik zal je heel graag weer zien. Liefs, Anne -
22 April 2008 - 07:23
Je Moeder:
volgende keer per bootpost versturen , scheelt enorm en wat moet ik in 3 dagen met al je spullen als die over 2 maanden komen is het toch ook dik in orde.Wat een heerlijke verhalen weer ik zie het allemaal voor me. Tot op de computer.
Dikke kus, ik had een ander woord voor de pc maar dat mocht niet hahahaha -
22 April 2008 - 08:04
Isabelle:
Lieve Iris,
Zo dat was even "bijpraten". Zo te zien gaat het goed met je! Het lijkt me wel lachen om in het hotel te slapen waar je zelf werkt. Die laatste 6 weekjes zullen ook wel omvliegen en dan kunnen we je weer eens live zien. Zondag hebben ik met je moeder en Ria een heerlijk kunstrondje Prinsenbeek gedaan op de fiets en lukt gelukkig allemaal wel. We genieten nog erg na van Portugal en kijken steeds bij iedereen foto's. Dinner for 11 is gepland en dan zien we iedereen weer. Dat wordt vast weer heel gezellig.
Hugs and kisses,
Isabelle -
23 April 2008 - 20:50
Anne Els:
lieve Iris,wat heb je ons weer gezellig bij gepraat,wat vliegt de tijd,14 april alweer 6 jaar geleden en in je gevoel zo kort geleden hè?
Wat leuk dat je in de prijzen viel,wat een lol om roomservice te bestellen!!Ik zie het helemaal voor me!
Geniet nog maar van de laatste USA weken,als je terug komt zijn wij net op vakantie naar Italie vertrokken,kan helaas niet bij je aankomst zijn!!
Leuk dat je ons zo goed op de hoogte hebt gehouden met je fotos erbij!
Alle goeds en veel liefs van Henk en Anne Els -
24 April 2008 - 17:58
Mariska(Les Cheveux):
Hoi Iris;
Je kent me misschien maar vaag maar, ik werk samen met oa. Sonja bij Les Cheveux Haarmode in Prinsenbeek !!!
We hebben vandaag jou kaartje ontvangen en ik moet zeggen, we vonden 't allemaal érg leuk dat je aan ons gedacht hebt.
Sonja zelf leest 'm pas morgen want die is op donderdag altijd vrij....
Ik vind dat je een leuke site hebt en zo te lezen al héél veél leuke dingen meegemaakt.
Sonja is niet zo van de PC vandaar dat ik hier even kwam koekeloeren.
Héél véél plezier nog de laatste maand van je reis en tot ziens in de kapsalon, we zitten nog op dezelfde plek maar hebben wél een nieuwe voorgevel.....
Groetjes Mariska en uiteraard ook namens de rest.