Dennisje is langsgeweest!!!!:D

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

10 Februari 2008 | Verenigde Staten, Baltimore

Ja, na lang denken is ons dennisje dan eindelijk overgekomen!! van de 31ste tot afgelopen zaterdag.. (dat was de 9e)
We waren blij om dennis weer even terug te zien na 6 maandjes zonder! Is wel een verschil! Dus we hebben de draad meteen weer opgepakt en zijn gezellig doorgegaan zoals we ook zijn geeindigd!! Vandaar een foto van toen we vertrokken en hoe we nu zijn!! en natuurlijk meer fototjes!!
Ons joostje is 21 geworden, mag eindelijk legaal stappen bij de Hippo en drinken natuurlijk!! O een nieuwtje voor de kroegen hier.. Er mag niet meer gerookt worden! Blijkbaar heel gek maar mensen gaan dan naar buiten om te roken!!
(heb ik gelukkig geen last van!!)
Maargoed ons joostje gaf ook een feestje, dat was een gezellig avondje!! Toch om 2uur naar bed want iris moest weer werken om 6 uur de volgende ochtend!
(nu is dat zoizo geen nieuws want ik lig graag optijd in bed!!) onder sarcastisch gelach van mijn lieve huisgenootjes!! Maar het is nou eenmaal zo irisje wil slapen!!
Als verrassing is de moeder van joost, hem komen verrassen. (wisten steefje en ik allang natuurlijk) dus die is er ook een aantal dagen bij geweest! Ze zijn met zn 4e naar Bush op de koffie geweest en we zijn later met zn 4e naar Philly geweest!! leuke dag gehad met shoppen etc.. !! Alleen ben ik de laatste weken beetje ziek geweest. Een verkoudheid.. iedereen flipt dan meteen en roept even wat voor medicijnen je allemaal moet nemen.. en vooral naar het ziekenhuis gaan!!.....NUCHTERE hollander als ik ben ga toch niet naar het ziekenhuis... is me wel geschoten!! Maar wel geluisterd en medicijnen genomen... Tylenol cold, en nog 2 haha maar die namen zijn zo moeilijk...maaar helaas die hielpen niet en in Philly kwam het weer terug na 1,5 week en was ik weer terug bij af...Maar toen eindelijk 1 dag uitgebeld.. (erg knap voor mij!!) en toen mooi heel de dag geslapen en nu begin ik er weer bij te komen!! dus vanaf nu kan de party weer beginnen!! Vind het wel erg jammer want had graag met dennis en joost etc.. lekker gaan stappen in de hippo op R&B avond.. maar helaas iris lag in bed...

Na toch een gezellig weekje kletsen en ouderwets lol maken is dennis weer op het vliegtuigje gezet en hebben we gezegd dat het nu nog 4 maandjes is en dan zijn we er alweer...

Gisterenavond hadden Joost en steef en ik een leuk gesprek dat we toch wel vinden dat we zoveel al meegemaakt hebben en ook zo gegroeid zijn.. en dat we een jaar geleden er alleen maar over konden praten.. een jaar naar amerika.. Nou nou nou, moet je nu zien waar we zitten!! Iets waar ik zeker geen spijt van heb gehad en achteraf erg blij ben geweest dat Dhr. van dal zijn briefje al klaar had en mij niet naar aruba wilde sturen!!

Ga eventjes de foto's opladen en dan breidt ik er weer een eind aan!!
Ow tegenwoordig is het mogelijk om naar de vaste lijn te bellen.. gratis!! Dus geintereseerde mogen mij mooi eventjes mailen!!

Liefs Iris

• 11 Februari 2008 - 08:07

Je Moeder:

Leuke foto's , vanavond komt Dennis dus dan zie ik de rest wel en hoor de andere verhalen, maar het klinkt allemaal weer heel gezellig.Ben blij dat je weer opknapt, het voorjaar komt er aan dat scheelt.Dikke kus

• 11 Februari 2008 - 15:27

Anne:

hoi Iris, dat zag er inderdaad gezellig uit. Was het een verrassing voor je, dat Dennis kwam, of zat dat al vanaf het begin in de pen? Ik kan helaas de rest van de foto's niet goed zien; krijg geen vergroting. Maar binnenkort ga ik naar Liesbeth en dan zie ik ze wel groot. Nu op naar de rest van je tijd in Amerika! veel liefs, Anne

• 11 Februari 2008 - 21:20

Diana:

Ha die Iris,

Leuk om weer een berichtje van je te lezen!!!
    We hebben elkaar al veeeeeeel te lang niet gesproken.
    Nou veel plezier nog die laatste maanden.

Liefs Diana

• 12 Februari 2008 - 13:29

Joyce:

He iris,
    Wat leuk dat Dennis langs is geweest. Ik zou ook wel willen maar heb geen rooie cent, ben bezig met solliciteren maar valt niet mee. Gaat allemaal zoveel tijd overheen maar jah alles komt goed!!
    Daar alles nog okee?
    Dikke x joyce

• 19 Februari 2008 - 17:02

Claudia:

heej iris, super al die foto's!
    je kamer schoonmaken hoef je niet te doen!(ik kom wel! ;)!
    veel plezier meis en geniet!
    kussie claudia x