Het plan....

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

11 Juni 2007 | Nederland, Tilburg

Zoals de meeste wel weten vertrek ik ongeveer op 1 augustus naar Amerika.
Maar voor de gene die net komen kijken zal ik het verhaal nog eventjes uitleggen.
Als eindproject van de HOM wordt er van je verwacht dat je 2 periodes van 5 maanden stage gaat lopen. Dit mag zijn in nederland of in het buitenland. Nu wilde ik graag naar Aruba toe maar helaas werd me dat niet gegund. (achteraf ben ik daar blij om!)
Ik zou dan een half jaar naar London gaan, maar mijn probleem is dat ik niet bepaald veel zeg maar barweinig met London heb! Dus kwam stephanie met het slimme idee om langs Dhr. v Bladel te gaan en te vragen of er misschien nog een plaatsje was in Amerika. Zo gebeurde het dat ik de komende 10 maanden in Amerika mag verblijven! Als stagaire in het Marriot hotel Waterfront. Ik zal de functie vervullen van F&B. Dit zal vooral veel in het restaurant, achter de bar en eventueel in de keuken zijn.

Vanaf 1 aug. hopen wij die kant op te kunnen vliegen maar dat hangt allemaal nog even af van het visum! dit duurt altijd een lange tijd.

Als we daar eenmaal aankomen in Amerika, Baltimore. Zullen Stephanie, Joost en ik samen in een App. trekken! In little italy. De fotos hiervan komen zodra we daar zitten!

Ik zal proberen om dit dagboek zo goed mogelijk bij te houden en zo kort mogelijke verhalen erop te zetten en natuurlijk veel foto's zodat het leuk blijft om mij te volgen op het web!

Liefs ,

Iris

• 11 Juni 2007 - 12:15

Steefje! :

Sommige mensen hebben ook al het geluk! ;-) Meis, ... nog 7 weken voordat we vertrekken! Hebben er zin in! :-)

Kus, Steef x

• 11 Juni 2007 - 13:20

Hey Iris,

Heel veel plezier in Baltimore!! Als je de mogelijkheid hebt om ook nog wat meer te zien van the states moet je dat doen! Weekendjes New York en Boston zijn aanraders! Als je in Massachusetts bent, moet je ook een keer naar Cape Cod! Dat is ZOOO Leuk! Ik heb zelf 4 maanden in Boston gewoond! En das echt een super stad! Als je vragen hebt over andere staten stel ze gerust ook over plaatsen waar je ECHT heen zou moeten! As you know I know almost all the states! Als je daar in de buurt bent geboren en opgroeid is Amerika sneller te bereiken als Europa! En zeker ook een ervaring!

Lieve Iris, HEEL veel plezier! Geniet ervan en probeer dus zo veel mogelijk te reizen!

Liefs, Tati

Waarom is mijn bericht er 2 keer opgekomen? :-S

• 11 Juni 2007 - 15:51

Claudia:

Heeey iertjuh...

Ik ga je verhalen zkr volgen en zoveel mogelijk erop reageren;-)
    Ga je zkr missen maar voor het zover is nog ffies samen er tussen uit!!
    Heb er zin in!
    Liefs dikke kusss

• 12 Juni 2007 - 10:17

Mandy:

Hee iertje,

Ik hou je site nauwlettend in de gaten als je straks in the states bent. Haha maar tot die tijd nog even niet :D
    meis, ik wens je alvast heel veel plezier. Ik zie je snel (K)

dikke kuss Mandy

• 13 Juni 2007 - 22:56

Bert:

Iris!!!
    leuk dat je deze site gemaakt hebt en ik ga zeker kijken wat je allemaal meemaakt in Amerika!!!
    xxx Bert

• 14 Juni 2007 - 19:53

Mark:

Fantastisch engel iris.... 5 maanden in Amerika!!! Ben benieuwd of u het wel voor elkaar krijgt om regelmatig een update te doen!!

Veel plezier in ieder geval!

Ik ben zelf begin augustus ook in Amerika, ik denk zelfs in de buurt van NY. Weet niet of het me gaat lukken maar anders kom ik wel ff buurten in Baltimore!

Groetjes X Mark

• 15 Juni 2007 - 00:00

Mark:

Veel plezier in ieder geval!

Groetjes X Mark

• 15 Juni 2007 - 14:54

Ilona :

Hoi Iris,

Ik ga je zeker volgen, maar volg je mij ook op www.ilonacoolen.waarbenjij.nu??
    Veel plezier hé!

Liefs,

• 19 Juni 2007 - 08:06

Dewi:

Ey meis!

Jaja,nog ff en dan is het echt zo ver en zul je naar The United States afreizen :D
    Spannend hoor!

Ik ga je site zeker in de gaten houden.Ben benieuwd naar je "big adventures" ;)

Alvast heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel fun!Enjoy!

Liefs en n dikke kus,Dee

• 25 Juni 2007 - 10:59

Joyce:

heej chick!
    heel veel plezier en succes daar he =)
    Kusje joyce.