Zo gebeurt er niets, en zo gebeurt er veel!
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
05 September 2007 | Verenigde Staten, Baltimore
Klein voorbeeld! We hebben bij de whole foods ontzettende lekkere bakken met ECHT ZULK LEKKER FRUIT!! Alleen een beetje duur dus als je gezond wil doen moet je de centen hebben! Dat valt over het algemeen erg op! Fastfood is goedkoop! en de rest is gewoon duurder!
Wij blijven gezond eten, en zo min mogelijk fastfood! Mac hebben we 1 x gehad en dat was smerig en waren ze onvriendelijk dus daar gaan we niet meer heen!!:D
Maar her grappige bij de Whole Foods is dat ze een do it yourself kassa! hartstikke grappig maar dat die kassa alles hardop roept wat je koopt en hoeveel het kost en hoeveel je uiteindelijk betaald!Erg grappig! behalve als je wat fout doet dan gaat er een sirene af en een lampje branden! *schaam*!! maargoed het blijft een dure winkel dus denk dat we daar alleen voor het lekkere fruit gaan!!;)
Joost had een dag zin in hamburgers! We hebben een doos gekocht bij safeways en daar zaten veel burgers in en waren in de aanbieding dus die namen we maar direct mee!! De hamburgers zitten verpakt per 6 en aan elkaar vastgevroren!
dus hij probeert ze uit elkaar te halen en zet er een mes in! Helaas schiet die uit en heeft nu 2 hechtingen in zijn hand! Eerst leek het niet zo erg maar het bleef bloeden dus zijn we maar eventjes langs het Mercy hospital gegaan. Daar 2 uur gewacht heeft joost 2 hechtingen gekregen en verder erg veel geluk gehad! Nu 2 dagen rust en vandaag alweer begonnen! Hij heeft nog een groot verband erom maar ik ben allang blij dat hij geen pezen eraf heeft gesneden ofzo!
Zoals het nu gaat ben ik de volgende die iets zou krijgen want stephanie heeft haar wortelkanaalbehandeling gehad en joost zijn handcut en nu zou ik eigenlijk de volgende zijn maar ik hou het bij haaruitval heb ik besloten. Op een of andere manier valt de laatste maand mijn haar ontzettend uit, Plukjes tegelijk dus was ik niet al te blij mee maar heb onze huisarts gemaild en die vertelde me dat het niets ernstigs was en dat het vanzelf over gaat! Vooral veel vitamine slikken! Dus ik ga zo nog even naar de whole foods! extra vitamintjes!:D
We hebben ook bezoek gehad van een muis! S'avonds waren stephanie en ik aan het relaxen op het terras en joost belde even gezellig van het werk en stephanie liep binnen en begint opeens te schreeuwen en voor ik het wist stond ze op een stoel en te gillen dat er een muis rondloopt! dus heb meteen de bank opgetild en geprobeerd om die muis te vinden.. Maar helaas heb hem niet kunnen vinden. we zijn de buurt afgegaan voor een MOUSETRAP!! steef wilde er echt eentje hebben want ze wilde anders echt niet gaan slapen!! (groot gelijk! ik doe wel stoer maar vond het ook griezelig)
Dus eindelijk hebben we het bij een restaurant gevonden in de buurt! ze hadden een plakstrip waar die muis dan op blijft plakken!! Pindakaas opgeplakt en nu wachten tot die muis erop springt! Maar ik denk dat die niet meer terug komt! Dat gegil van steef sprak boekdelen!!
De foto's trouwens ook!!
Ik wilde iedereen weer bedanken voor de leuke mailtjes!:D
Tot de volgende x weer
Liefs Iris
05 September 2007 - 19:05
Es:
Hellow!!
Dan toch een lang verwacht berichtje van me:P
Leuk om al je verhaaltjes te lezen! en met die muis, als dat niet lukt moet je er chocolade op doen.. klinkt heel vreemd maar daar zijn die gekke beesten ook dol op..!
Ennuh verder.. stuur de zon eens op hier naar toe!!
Liefs vanuit Woerden -
05 September 2007 - 19:57
Claudia:
Heeey meis,
dat zijn nog eens verhalen om je site steeds weer goed te lezen;-) vind het heerlijk om bij te lezen..toch het gevoel dat ik je dingen mee krijg...
Spreek je heel snel weer
dikke xxxxxx -
06 September 2007 - 15:53
Anke:
Nou, een dag later dan gepland,
maar hier is dan toch mijn berichtje!!
Een beetje spanning op zijn tijd is pima,
houdt je bezig, toch?
Ik hoop dat de muis inmiddels terecht is!
ik heb nog niet gereageerd op je krabbel, maar dat ga ik dit weekend doen,
ja echt druk, druk druk!!!
groetjes Anke -
10 September 2007 - 11:01
Isabelle:
Hoi Iris,
Na een weekje Frankrijk ben ik weer op honk en heb ik je berichtjes gelezen. Doen jullie wel voorzichtig met grote messen en zo?!
Het is goed om te lezen dat jullie het naar je zin hebben.
Liefs
10 September 2007 - 17:43
Anne Els:
Hoi Iris,
Heb net genoten van al jouw berichten,leuk dat we zo op de hoogte blijven!Wat wonen jullie daar leuk!
Alle goeds voor jullie drie,geniet maar van alle nieuwe ervaringen!
liefs Anne Els -
12 September 2007 - 08:59
Gérard Kremser:
Bonjour,
Hope you are more than fine and send you a tutje van Frankrijk.
Gérard