Paar dagen verder...
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
16 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Baltimore
Nu zijn we een paar dagen verder! Heb 2 dagen in het restaurant gewerkt als hostess! Erg leuk om te doen, alleen het nadeel is dat de serveersters graag fooi willen! En als ze dat niet krijgen worden ze behoorlijk boos!!
Als hostess moet je de gasten naar hun plaats leiden, is geen probleem alleen moet je ze naar de juiste sectie brengen! en tjah als dus de ene serveerster niet genoeg gasten krijgt (omdat het erg rustig was) krijg je met ze aan de stok! Ik ken al die sections nog niet uit me hoofd dus gaat vaak perongeluk fout en heeft de ene het druk en de andere niet.. Maargoed hopelijk mag ik vaker bij Roomservice werken!
Meer mijn ding... Leuke mensen, gezelligere sfeer en iedereen krijgt zn beurt! Tot nu toe heb ik nog geen kamers gelopen maar de orders gemaakt! Zodat ik die allemaal zelfstandig kan doen en zo naar de gasten toe kan en fooi kan vangen!!:D
Hier zijn de foto's van mijn pakken! haha degene van de roomservice is beetje groot, maar als het goed is krijg ik nog een kleinere!
Het weer hier, is nogsteeds mooi! Warm, en mooi! En s'avonds beetje koeler met een briesje!!:D
Alleen vandaag heeft het geregend!! Blijkbaar een grote bui, maar die heb ik niet gezien, want was aan het werken!!
Ik ga nu even genieten van een rustige avond en morgen een dagje vrij!
Tot de volgende keer
Liefs Iris
16 Augustus 2007 - 18:22
Claudia:
hey iertje
ik was net te laat op msn!
Vind leuk om te horen dat je het naar je zin hebt in het hotel!
We gaan zaterdag bij je mama eten!
Spreek je snel meis!
Hele dikke kuss -
16 Augustus 2007 - 21:40
Dewi:
Hi ya!
How are you doing?
Leuk joh,om zo te lezen wat je allemaal in the big city mee maakt :)
Die pakjes staan je overigens goed ;)
Ik kom snel weer n babbel maken op msn!
Dikke X from Hollandia! -
16 Augustus 2007 - 22:03
Floris:
Wat schaaaaatttttig ;) -
17 Augustus 2007 - 19:49
Isabelle:
Lieve Iris,
Je hostess pakje, dat gaat wel, maar je roomservice outfit....
Gelukkig sta je er lachtend bij, dus dan staat het allemaal wat beter.
Veel groetjes,
Isabelle -
18 Augustus 2007 - 14:31
Zzzjuste:
ik heb eindelijk een kamer in A'dam:P:P:P:P
vlak bij anne:D
alles gaat lekker zo te lezen en dat is ook bij mij mooie afwerkhotel:P haha
hoop snel weer wat te horen;)
werk ze:P
xxx -
19 Augustus 2007 - 21:17
Ineke Visschers:
HEEE Iris,
Hoorde van je moeder dat je in de USA bent. Leuk om je te kunnen volgen. Ik hoop dat je er een super tijd tegemoed gaat en wens je veel plezier met je stage en natuurlijk je vrije tijd. Je hostess pakje staat wel mooi joh. Heel veel groetjes uit Prinsenbeek. van ons
Ineke -
21 Augustus 2007 - 13:00
Carla:
lieve Iris,
jouw site gevonden, leuk om te lezen > jullie zitten dus niet in het Hotel zelf, maar elders (al in Nederland geregeld?), is dat ver lopen naar het Hotel?
wat voor Hotel is het eigenlijk en blijf je daar het hele jaar, of korter en dan weer iets anders?
wel gezellig om niet alleen daar te zitten, zeker in het begin > heb je verder aardige amerikaanse collega's?
en hoe ziet jouw werkweek eruit? nog een beetje vrije tijd?
ik blijf je op afstand volgen!
heel veel succes met alles en geniet van de leuke dingen daar!
liefs