Even op de hoogte houden

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

23 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Baltimore

De eerste week werken zit er op!
De 1e paycheck is ook binnen!!!!!!!!:D:D:D Daar gaat het uiteindelijk ook een beetje om!
Zie hier ook de foto's van!!:D

Zoals jullie zien heb ik eventjes de layout zoals dat heet aangepast! Dit is een foto van de skyline van Baltimore! Leek me een stuk leuker dan zo'n standaard plaatje van Waarbenjij.nu

Van de week zijn we voor het eerst uitgegaan, jammergenoeg kon Steef niet mee want die moest de volgende dag weer vroeg beginnen, maar joost en ik hebben het er op gewaagd om toch maar eens te gaan. We waren althans nooit anders gewend.;-)

We hadden met de buren afgesproken tussen 10.00 en 10.30 PM. Maar we denken dat we ze net gemist hadden toen we even gingen pinnen dus misschien verstandig eventjes nummers uit te wisselen!

Toen claire en Janneke en alle andere van nederland gebeld en die bleken in de Rodos te zijn. Erg dichtbij van ons huis maar toch eventjes de taxi genomen! eenmaal daar aangekomen stroomde het bier! (normaal gesproken houden joost en ik meer van een wijntje maar dat is onbetaalbaar hier) dus zijn we ook aan het bier gegaan. Nou weinig keus want het werd gewoon aangedragen. Dus na een gezellige avond stappen, en een pizza next door gegeten te hebben zijn we even een korte after party gaan houden bij Patrick en Hella. Dit was een aparte ervaring. We hebben nog eventjes gehangen daar en zijn daarna naar huis gehobbelt en zijn maar goed gaan slapen!

Owja het werken, daarvoor zijn we hier ook gaat steeds beter. Roomservice is gewoon erg leuk!! en mijn ene dagje hostess deze week ging erg goed! Weinig gezeur met servers en lekker druk!! Hopelijk gebeuren die dagen nog vaker!!

Vanavond hebben Joost en ik een Pizza gegeten, in de winkel zag die er al zo groot uit, EN DAT WAS DIE DAN OOK zie hierbij de foto's. Ook heb ik wat foto's gemaakt van andere vergelijkingen. Bijv Pot Pindakaas? GROOOT!! en de Pizza natuurlijk!

Na zo'n dag werken en rondslenteren in de stad ga ik maar lekker eens slapen!

Liefs!

• 27 Augustus 2007 - 16:25

Ria Roovers:

Hoi Iris hoe gaat het in het verre Amerika,al een beetje gewend Ik heb net wat van je berichtjes gelezen erg leuk hoor Groetjes Ria

• 27 Augustus 2007 - 23:54

Jean Curlee:

Hello Iris!! This is wonderful, loved seeing your photos & videos. What about an English translation? How are you, hope you're enjoying your new job. So sorry to hear of you friend's robbery. Stay safe, Jean

• 29 Augustus 2007 - 11:55

Joyce:

heyhey iertje!
    sorry voor de late reactie maar ben op vakantie geweest! zo te lezen heb jij het daar prima naar je zin! Echt leuk om ze vanalles op de hoogte te blijven! Ben je er al een beetje gewend??
    Nou ik blijf je verhalen volgen en ik zou zeggen werkse nog daar;)
    liefs joyce