Het is winter!!
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
05 December 2007 | Verenigde Staten, Baltimore
Sorry sorry sorry, voor mijn lange afwezigheid! Ben nogal druk geweest met teveel werken.. Nu een aantal weken 6 of 7 dagen per week en tja dat breekt je blijkbaar toch wel een beetje op!
Geld is leuk hoor maar als je geen tijd heb om het uit te geven... Maar gelukkig heb ik deze week maar 8 dagen achter elkaar hoeven werken en ben k nu 2 dagen vrij!! Joepie!:D
Stephanie en ik gaan morgen een autotje huren (zo makkelijk en goedkoop) en gaan eens even lekker wintershoppen!!
Dat natuurlijk later!!
Wat is er allemaal gebeurt de laatste tijd... even denken hoor!!
Natuurlijk veel gewerkt, niet dat het enorm druk was maar meer andere shiften over nemen en als er collega's vrij vragen val ik wel voor ze in.. (nee kunnen zeggen blijft moeilijk ha ha)
Maar 1 weekend bleef de NA (narcotics Anonymous) slapen in het hotel. Kort gezegd een hoop verslaafde of sorry Ex-verslaafde die conferences hebben. Wat hebben die mensen nodig.. Koffie en broodjes en vooral niet te duur! Kan allemaal geregeld worden bij het Marriot!
Rigano's (giftshop) was 24/7 open voor 2 dagen. daar waren ook een aantal shifts nodig van mij! Werd benoemd chef broodjes en drankjes bijvullen!
Heb wel erg gelachen! Wel dagen van 11 uur gemaakt want tjah.. was gewoon erg druk! (dit gebeurt blijkbaar elk jaar)
Tegenwoordig help ik ook in de Minibar.. weet niet of ik dit al eerder heb verteld.. nouja iedergeval, die hebben mensen te kort en wij van andere deparments helpen wel eens mee! erg saai werk maar je doet weer eens wat anders denk ik zo maar!
Ik merk trouwens wel dat ik veel engelse woorden ga gebruiken zoals departments.. pff! haha Nouja daar kijken jullie maar mooi doorheen!!
Onze deur is gemaakt!! Het is ongeloofelijk!
na een paar boze woorden is er eindelijk iemand gekomen die onze deur kwam maken! (na 2 maanden!) maargoed het eindresultaat is er!
Ik ben nu aan het aftellen dat mama en floris langskomen!!:D Heb er echt ontzettend veel zin in! heb gelukkig een week vrij gekregen want ik kan natuurlijk niet werken en ze af en toe zien!! Dus gelukkig ben ik wel!! (heb ik ze (mama en floris) nog niet eens verteld!
MAM, FLEP!
Heb vrij!!!!:D Zelfs 1 januari!!!!(dus kom jullie uitzwaaien!!
Zo uhh... Ow ja we zijn ook naar washington geweest!! Eindelijk! haha we hebben het al zo lang gezegd en nu eindelijk toen de broer van joost langskwam! Samen met zijn vriendin, joost steef en ikzelf zijn we gezellig een dagje gegaan! (zie de foto's!)
Verder gezellig vaak uit eten geweest, (is allemaal niet zo duur he )
Heb ondertussen alle mooie winkel centra ontdekt! Heb ook een hele leuke meid ontmoet! Sheila, we hebben veel lol samen en houden allebei van films dus gaan regelmatig naar de bios! (voor de nieuwschierige onder ons) nee verder niets aan de hand! Gewoon gezellig vrienden! :D Maar het is altijd leuk om typische amerikanen te ontmoeten!
Ons huis is versierd in kerst stijl! Slingers overal, 2 kerstbomen en ballen!:D Een grote gezelligheid!!
Ook daar zijn fotos van!
Volgens mij heb ik weer veel meer meegemaakt maar dat kan ik nu eventjes niet opnoemen maar dat komt in het volgende bericht wel!
Als het klopt wat de managers zeggen wordt het nu wat rustiger dus komen er vaker berichten!
Dikke kus en liefs
Iris
06 December 2007 - 08:13
Je Moeder:
lieve Iris
Wat een goed nieuws dat je een week vrij bent en met ons de hort op kan, wel één keer roomservice , he! Nog 13 daagjes en we zijn er.Dikke kus -
06 December 2007 - 12:33
Den:
wouw sneeuw..
dat maakt je kerst gevoel nu helemaal compleet..
kus kus den Geniet er van..
06 December 2007 - 17:47
Isabelle:
Hoi Iris,
De sneeuw ziet er leuk uit. Ik wens je alvast een heel gezellig Kerst met je moeder en Floris.
Veel lieve groetjes,
07 December 2007 - 23:38
Anne Els:
lieve Iris,
Wat leuk je belevenissen weer te lezen!Van New York tot Washington!
De sneeuw is er al,op de fotos (wat leuk te zien ) net echt,nu de kerst nog met een fijn vooruitzicht!Geniet ervan,een hele fijne week met Mama en Floris,super dat je dan vrij bent!
Alvast een kerstzoen van Anne Els en Henk -
10 December 2007 - 21:14
Nancy:
Hallo Iris,
Ben na veel te lange tijd bij jouw lieve Mam langs geweest !!!
Het was innig gezellig !!!
Én jouw lieve Mam heeft zoveel meegemaakt in haar leven, maar mijn bewondering voor haar is almaar gestegen...
Niet alleen wat zij zelf heeft meegemaakt, maar ook vooral haar dedicatie jegens jou en Floris, en dan op allerlei nivo´s !!!
Ik heb jouw leuke site gezien, en genoten van de vrije geest, die jouw beider ouders ook hadden, en die Liesbeth nu nog heeft !!!
Prachtig én moedig.... houwe zo, Iris ...
Nu rest mij alleen jullie allen een bijzondere samenkomst mee te maken !!!
Ya, Liesbeth is 60 geworden !!
Ik zal aan jullie denken ± 19 december.
Speciale dagen samen toegewensd !!!
Liefs,
Nancy Kliphuis XXX
13 December 2007 - 12:31
Ilona :
Hey Iris,
Ja ik denk wel aan je hoor in het verre Baltimore. En ja al bijna op de helft of over de helft zelfs :) Veel plezier met je moeder en broer! En ik voor mij zit het er al bijna op maar ja ik ging dan ook "maar" 4 maanden!!
Kus Iloon -
13 December 2007 - 14:56
Joyce:
hey lieve iertje ik heb weer even bijgelezen op je site:D leuk joh dat je vrij bent als je mams komt! maak er een gezellige week van! maar dat komt zeker te weten helemaal goed!
dikke kusss -
16 December 2007 - 13:47
Iris :
Hoi Iris,
Niet aleen Ilon in Garut maar ik gewoon in Breda geniet van je verhalen. Dus maar gewoon effe doorgaan. And have yourself a very merry Christmas en kom gauw op t Groot Zand een bakkie doen okee? Of gaan we met z'n drietjes gezellig koffiedrinken bij de V&D hahaha